De beste kant van Laserontharing

Hieronder vind je ervaringen met ons permanente ontharing, geschreven door klanten betreffende de website. Alle ervaringen zijn door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid. Zie je een onjuiste beoordeling of wat hetgeen ook niet via de beugel kan, laat dit het begrijpen! Heb je zelf oefening met deze verzorging? Deel jouw ervaringen! Pijnloos en permanent ontharen is onzin Via Marloes op 27-08-dit jaar (12:11) Je ben plusminus anderhalf jaar geleden begonnen betreffende dit permanent ontharen betreffende mijn oksels. Op de 1e afspraakje een soort intakegesprek gehad waarbij mijzelf stellig verteld werd het (daar je een lichte huidskleur en donker hoofdhaar heb), ik met ongeveer 8 afspraken verlost zou zijn betreffende mijn okselhaar en nooit meer hoefde te scheren. Dit sprak mijzelf met. Nimmer meer scheren vanwege plusminus € 500,- vond je een goede deal en was ik bereid dat ervoor uit te geven. Tevens gedurende de intake de 1e keer geflitst en de pijn viel reuze mee (een soort elastiekje dat tegen je oksels werden geschoten). Helaas bleek dit mooier gezegd dan volbracht. Een eerste zoveel afspraken leek dit okselhaar behoorlijk echt weg te gaan en was ik nog content, maar na een afgesproken 8 keer was ongeveer 30% van dit haar straat en doorhad ik dat dit gewoon teruggroeide.

Voor de verzorging begint zullen zowel jij ingeval de behandelaar ons zonnebril opkrijgen die beschermt tegen de laserstraling. Daarnaast zal een huid dikwijls worden gekoeld met ons speciale gel, of ons koelingsapparaat. Dat zorgt daar wegens dat een laser geen schade met een huid aanbrengt, en het de haartjes lekkerder verwijderd worden.

SHR kan zijn dit meeste innovatieve systeem op het gebied met laserontharing. SHR kan zijn betrouwbaar, efficiã«nt en zo goed als pijnloos en zeker geschikt voor alle huidtypes, dus tevens een donkere huid! Door een gelijke warmte opbouw in en op een huid kan zijn het te vergelijken met ons ‘’ hot stone korte massage’’

Bij laseren is nauwelijks narcose gebruikt. Laseren is in principe pijnloos, maar enkele mensen ervaren een laser zodra gevoelig. Dus is dit geoorloofd om wegens operatie een verdovende crème op de huid te smeren.

Nee, dit kan zijn essentieel teneinde tijdens een behandelperiode en 6 weken vanwege en na de eerste en laatste behandeling de zon zoveel mogelijk te vermijden. Als u toch in aanraking komt met UV-straling, fungeert u ons beschermingsfactor 50 te gebruiken. Dit om pigmentverschuivingen met de huid te tegengaan.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte betreffende 805 nm en kan alsook via zijn hoge vermogen verder dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Hiermee dringt dit minder diep in een huid via. Dieper gelegen haarwortels antwoorden vervolgens onvoldoende, waardoor ook niet het bestelde uitkomst ontstaat en zeker (veel) meer behandelingen noodzakelijk.

Dit cijfer geeft de gemiddelde score die cliënten die dit klaar jaar zijn behandeld het beschikken over bepaald ten aanzien van een behandeling.

Voor deze behandelmethode is het essentieel dat de huid niet donkerder kan zijn dan de kleur betreffende het haar ofwel via de zon gebruind is. Een haren mogen niet te dun (gemakkelijk dons), blond, grijs of rossig zijn.

Je heb een getinte huid. Kan zijn permanente ontharing via geneesmiddel over laser voor mij mogelijk? Indien jouw een donkere huid hebt mag de laserbehandeling minder efficiã«nt bestaan. Dit komt omdat daar meer pigment in een huid zit dan voor personen met ons lichtere huid. Dit pigment neemt de kracht over een laserflitsen op, zodat er te gering kracht in de haarzakjes terecht komt.

In dit meestal betekent het 6 tot 8 behandelingen, met ons tussentijd aangaande zes tot tien weken, waarbij wel continue dit Klik hier gehele gebied wordt behandeld.

Gedurende het intakegesprek wordt uitgelegd op welke manier u dan ook zichzelf perfect op een behandeling kan voorbereiden. Zo kan zijn het bijvoorbeeld ook niet nodig teneinde voor een behandeling te epileren en/ofwel te waxen. Van 6 tot 8 weken wegens de verzorging kunt u beter geen gebruik verdere aangaande de zonnebank produceren en voorkomt u dan ook langdurige blootstelling met natuurlijk zonlicht.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden na ze in onze kliniek zijn geweest teneinde het een rapportcijfer te geven op een schaal over 0 tot 10.

In uitzonderlijke gevallen verschijnen blaasjes ofwel korstjes op een behandelde plek. Deze verdwijnen alweer na enige dagen. Regelrecht na de treatment kunt u al die dagelijkse activiteiten alweer hervatten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar